You are here:
Termo-Diagnosztika Kft. Céginformáció

Céginformáció

Email Nyomtat PDF

A cég közel 20 éve a Polgári család által alapított egyéni vállalkozásból nőtte ki magát. Jelenlegi vezetője és tulajdonosa Kiss Péter született siófoki lakos, aki a vállalkozásnál kezdte a Gépészmérnöki Főiskola gyakorlati éveit 2002-ben. 2007-ben már átvette a cég vezetését, majd két évre rá 2008 decemberében édesapjával, Kiss Sándorral közösen vették meg a Termo-Diagnosztika Kft-t.

Az elmúlt két év alatt a tulajdonosok a cég fejlesztésére tették a hangsúlyt, ami megmutatkozott a foglalkoztatottak számának növekedésében, a gépjárműpark korszerűsítésében és a szervizes részleg fejlesztésében.Szolgáltatásaik:


Fő tevékenységi körünk a víz-, gáz-, fűtés- és klímaszerelés. Foglalkozuak ezen kívül még a megújuló energiákkal, ilyenek a napkollektoros rendszerek és a hőszivattyúk. Ezen tevékenységek teljes lebonyolítását, illetve részbeni kivitelezését is végezzük.

Szervizes részlegünk foglalkozik gázkészülékek beüzemelésével, garanciális és garancián túli szervizelésével és karbantartásával.

Ügyfélkörünk igen változatos, mely a magánszemélyektől a kis- és nagyvállalatokon keresztül egészen az országos szintű társaságokig terjed.

Jövőbeni terveink között szerepel a cég tevékenységi körének bővítése a tervezés kiegészítésével és a szervizhálózat fejlesztésével és bővítésével. Kivitelezői részleg technikai fejlesztése gépekkel, szerszámokkal és újabb foglalkoztatottakkal.Posta cím / Iroda, ügyfélfogadás:
8600 Siófok, Bajcsy-Zsilinszky út 203.
Telefon: +36 84 311-241
Fax: +36 84 311-241
Mobil: +36 30 936 4966

Számlázási cím:
8600 Siófok, Lidó utca 7/A

Gázkészülék hiba bejelentés:
+36 30 934 6014


Nagyobb térképre váltás
 
Termo-Diagnosztika Kft. Céginformáció

Online felhasználók

Jelenleg 1 vendég olvas minket